Цього тижня перелік звільнених населених пунктів займає найбільшу частину у звітах наших військових - Зеленський

Успіхи українських військових не обмежуються звільненням лише Лимана на Донеччині. Про це президент Володимир Зеленський заявив у відеозверненні у неділю, 2 жовтня, передають Патріоти України.

Він розповів, що військові щодня — щонайменше зранку і ввечері — звітують йому про ситуацію на фронті. За словами Зеленського, цього тижня у них найбільшу частину займає перелік звільнених від російських окупантів населених пунктів України у межах оборонної операції.

"Найбільш медійною зараз стала історія звільнення Лимана Донецької області. Але успіхи наших воїнів не обмежуються тільки Лиманом. Це, знаєте, така тенденція", — заявив він.

Зеленський додав: коли повертається український прапор, то російський фарс «з якимись там папірцями, якимись анексіями ніхто й не згадує, окрім, звичайно, правоохоронних органів України».

«Кожен, хто причетний до будь-яких елементів агресії проти нашої держави буде за це відповідати», — наголосив президент.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...