Слово за Зеленським? ЦВК заявила, що готова провести дострокові вибори в Раду

У разі оголошення дострокових парламентських виборів Центральна виборча комісія буде готова до їх проведення, повідомляють Патріоти України.

Голова ЦВК Тетяна Сліпачук заявила, що, якщо відповідне рішення буде прийняте на всіх законних підставах, то "у нас мало шансів бути не готовими".

Сліпачук додала, що ЦВК має питання щодо законодавства, яке регулює проведення виборів. Питання щодо строків і порядку проведення публічних закупівель, які мають дуже важливий вплив, і які в рамках парламентських виборів будуть значно більшою проблемою, ніж на рівні президентських, – пояснила голова ЦВК.

На думку Сліпачук, це є комплексним питанням, але ЦВК у межах своїх повноважень буде здійснювати все, щоб зробити ті кроки, які необхідні для виборчого процесу.

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...