ЦВК прийняла доленосне рішення щодо реєстрації Шарія та Клюєва на виборах у Раду

Андрій Клюєв та Анатолій Шарій не проживали в Україні останні п'ять років, як того вимагає закон.

Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію глави Адміністрації президента часів Януковича Андрія Клюєва. За це рішення проголосували усі присутні члени комісії, повідомляють Патріоти України.

Також члени ЦВК ухвалили зміни в постанову щодо бюлетенів, якими прибрали з нього прізвище Клюєва. Тепер це рішення мають довести до відома типографій, що друкують бюлетені. Перед голосуванням на засіданні ЦВК виступив представник Ліберальної партії, яка висувала Клюєва в депутати. Він заявив, що є низка ухвал суду, якими спростовуються докази відсутності Клюєва в країні.

Проте члени ЦВК зазначили, що на підставі листів, отриманих від Міністерства внутрішніх справ та Служби безпеки, вони зробили висновок, що Клюєв останні 5 років не проживав на території України.

Так само ЦВК скасувала реєстрацію блогера Анатолія Шарія. За це рішення проголосували всі присутні члени ЦВК. Проросійського блогера зняли з виборів, бо він не проживав останні 5 років в Україні, як того вимагає закон.

Джерело: Громадське.ua

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...