"Цикл живучості": Киричевський пояснив, як Росія використовуватиме північнокорейських військових

Північна Корея передає свої сили спеціальних операцій для росіян, щоб їх використали як "штурмову піхоту з відповідним циклом живучості". Таку думку в етері Еспресо висловив військовий експерт Defense Express Іван Киричевський, Патріоти України.

Він заявив, що якщо військових називають силами спеціальних операцій, то війська, які "мають відрізнятися кращим рівнем підготовки порівняно з іншою піхотною масою".

"Але, мовляв, вони проходять короткий тритижневий курс перепідготовки за російськими стандартами, що вказує на те, що росіяни планують використовувати їх як штурмову піхоту з відповідним циклом живучості", – наголосив Киричевський.

При цьому Киричевський зазначив, що навіть незначні сили від КНДР можуть створити серйозні проблеми для сил оборони України.

"У випадку з Північною Кореєю йдеться про кадрових військових, які мають певну ідеологічну прокачку та фанатизм. Ще одне спостереження, яке варто зробити: дві комуністичні держави прожили в ізоляції після розпаду Радянського Союзу – Північна Корея та Куба. От Північна Корея зараз створює нам дуже багато проблем, а як щодо Куби? Хіба що знаємо, що там світла немає, от і все", – констатував він.

"Навіть якщо це буде 12 000 солдатів": У The Times пояснили, чому північнокорейські війська не стануть тріумфом для Путіна

неділя, 27 жовтень 2024, 12:27

Тисячі північнокорейських військових вже прибули до Росії. Попри це, у Кремля виникне багато проблем, і навряд чи вони зможуть стратегічно підсилити російську армію. Про це пише аналітик The Times, британський політолог Марк Галеотті, передають Патріот...

Наживають на війні: В Україні 18 із 25 керівників обласних МСЕК - офіційні мільйонери

неділя, 27 жовтень 2024, 12:22

Голови МСЕК Хмельниччини, Вінничини та Львівщини виявляються найбагатшими. Такі дані оприлюднив Главком, передають Патріоти України. Найзаможніша у списку мільйонерів - очільниця МСЕК Хмельниччини Тетяна Крупа. У 2023 році вона задекларувала 661,5 тис ...