Цим і привернула увагу Вільяма: Експерт розкрила секрет особливої сукні Кейт Міддлтон

Насправді майбутня герцогиня вдягнула замість сукні... тільки спідницю.

Зараз Кейт Міддлтон може похвалитися бездоганним почуття стилю. На публіці королівська особа завжди виглядає елегантно. Але у 2002 році Міддлтон з’явилася на людях в прозорій сукні. Тоді майбутня герцогиня Кембриджська взяла участь у благодійному показі, який проводився в Сент-Ендрюському університеті, де вона й познайомилася з принцом Вільямом, повідомляють Патріоти України.

За словами модного експерта та аукціоніста Керрі Тейлор, вбрання мало бути не таким відвертим. «Насправді це повинна була бути спідниця. Але Кейт вихопила її та одягла як сукню. У неї була відмінна фігура, так що так — вона безумовно привернула увагу принца Вільяма в ту ніч. Решта — вже історія», — поділилася Керрі з UsWeekly у випуску Royally Us.

Також Тейлор розповіла про темно-синю сукню принцеси Діани від Віктора Едельштейна, в якій вона танцювала з Джоном Траволтою в Білому домі у 1985 році. «На той момент вона сильно схудла. Вона дуже нервувала. Це була її перша поїздка в Америку. Вона хотіла потанцювати зі своїм героєм, Джоном Траволтою, і тому Ненсі Рейган потай це організувала. Діана була щаслива. Але не думаю, що принц Чарльз був задоволений, тому що вона влаштувала шоу. Але вона завжди так робила, куди б не пішла», — говорить Керрі.


Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...