Цинізм без меж: У Кремлі відреагували на плани Заходу надати танки ЗСУ і заговорили про страждання українського народу

У Кремлі відреагували на плани Заходу надати Україні танки. Там заявили, що постачання важкої техніки нібито "подовжить страждання українського народу", передають Патріоти України.

Відповідну заяву 16 січня зробив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков у коментарі росЗМІ. При цьому він пригрозив, що західні танки в Україні нібито "горітимуть".

Так, за словами Пєскова, постачання танків Києву нібито "не змінить ситуацію". "Ці танки горять і горітимуть так само, як і решта", – заявив спікер Кремля, промовчавши про те, що Росія сама втратила на болю бою в Україні тисячі танків.

Нагадаємо, за даними Генерального штабу Збройних сил України 16 січня, українські захисники ліквідували 3118 російських танків.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...