Цинізму не позичати: Лукашенко раптово привітав українців з Днем Незалежності та дав пораду про "мову миру"

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко цинічно привітав українців з Днем Незалежності та побажав "мирного неба". Про це йдеться на офіційному сайті президента Білорусі, передають Патріоти України.

Лукашенко, який 2022 року дозволив російським окупантам зі своєї території наступати на Київ, 2024 року побажав українцям "мирного неба, благополуччя та громадянської солідарності".

"Нас об'єднують не лише спільна доля та родинні зв'язки, а й прагнення дружити та ладнати з сусідами", - йдеться у привітанні білоруського диктатора. Також самопроголошений президент Білорусі порадив українцям "говорити мовою миру для майбутнього усіх слов'янських держав, бо мовляв альтернативи цьому нема".

Багато загиблих та поранених: Окупанти вдарили по Костянтинівці на Донеччині

субота, 24 серпень 2024, 15:02

РФ 24 серпня у святковий день, День Незалежності, обстріляла місто Костянтинівка Донецької області, є загиблі та поранені. Про це повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін, передають Патріоти України. "Ворожим ударом російські військові вбили щонайменше п'...

Ексвійськовий та експерт з питань безпеки: Польща призначила нового посла в Україні

субота, 24 серпень 2024, 14:52

З 1 вересня в Україні почне працювати новий посол Польщі — колишній військовий та дипломат, експерт з питань безпеки Пьотр Лукасевич. Про це заявив речник МЗС Польщі Павел Вронський, повідомляють Патріоти України з посиланням на польське радіо FRM24. З...