Цинізму не позичати: Лукашенко видав, що цілі "СВО" вже виконано, і назвав росіян "сусідами від Бога"

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що російський диктатор Володимир Путін досяг своєї мети під час війни з Україною. Він висловлює думку, що тепер Україна не виявлятиме таку "агресивну" поведінку щодо РФ, передають Патріоти України.

Про це Лукашенко розповів в інтерв'ю зрадниці України та російській пропагандистці Діані Панченко. Він зазначив, що тепер Україна "не танцюватиме під дудку американців".

"Цілі СВО на сьогодні вже виконані. Україна ніколи не буде так агресивно поводитися щодо Росії після закінчення цієї війни, як це було до війни. Україна буде інша. По-перше, у влади будуть люди обережніші, розумніші, хитріші, якщо хочете. Розумні люди, які розумітимуть, що сусіди від бога, з ними треба вибудовувати відносини", – сказав Лукашенко.

Також, на думку білоруського авторитарного керівника, Україна більше не дотримуватиметься вказівок американців. Згідно з його висловлюваннями, війна, ініційована Путіним, також дасть урок і для Росії. "І висновки ми з цього робимо. І Росія зокрема", – вважає Лукашенко.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...