Цинізму не позичати: Лукашенко видав, що цілі "СВО" вже виконано, і назвав росіян "сусідами від Бога"

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко стверджує, що російський диктатор Володимир Путін досяг своєї мети під час війни з Україною. Він висловлює думку, що тепер Україна не виявлятиме таку "агресивну" поведінку щодо РФ, передають Патріоти України.

Про це Лукашенко розповів в інтерв'ю зрадниці України та російській пропагандистці Діані Панченко. Він зазначив, що тепер Україна "не танцюватиме під дудку американців".

"Цілі СВО на сьогодні вже виконані. Україна ніколи не буде так агресивно поводитися щодо Росії після закінчення цієї війни, як це було до війни. Україна буде інша. По-перше, у влади будуть люди обережніші, розумніші, хитріші, якщо хочете. Розумні люди, які розумітимуть, що сусіди від бога, з ними треба вибудовувати відносини", – сказав Лукашенко.

Також, на думку білоруського авторитарного керівника, Україна більше не дотримуватиметься вказівок американців. Згідно з його висловлюваннями, війна, ініційована Путіним, також дасть урок і для Росії. "І висновки ми з цього робимо. І Росія зокрема", – вважає Лукашенко.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...