"Цивільні мають бути обережними": Арестович попередив про нові обстріли Харкова (відео)

Найближчим часом російські окупанти обстрілюватимуть Харків, оскільки він знову став прифронтовим містом. Про це в інтерв'ю російському адвокату і правозахиснику Марку Фейгіну заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович, передають Патріоти України.

Він стверджує, що Харків росіяни точно не зможуть захопити, але обстріли призведуть до нових жертв серед цивільного населення. "Харків не візьмуть залізно. Тут можна не хвилюватися. Інша справа, що бити по Харкову будуть ще деякий час. Це доставить ще велику кількість... неприємностей, якщо неприємностями можна назвати загибель мирних жителів. Харків'янам слід бути обережними і розуміти, що вони знову стали прифронтовим містом", - сказав Арестович.

Він також зазначив, що у Бєлгородській області РФ на кордоні з Україною зібрано 5-7 ворожих батальйонно-тактичних груп, а також штурмовики і вертольоти.

"У разі введення на напрямок можуть завдати Харкову великих неприємностей - просунутися ближче до міста та поставити його під загрозу масованих ударів польової артилерії. Крім того, там є ще штук 6 штурмовиків та 15-18 вертольотів на цьому напрямку. Що в принципі може завдати нашим військам та мирним жителям великих неприємностей", - додав Арестович.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...