Цивільних закликають негайно евакуюватися: Російська ракета вбила 23-річну дівчину на Донеччині

Одна людина загинула і одна поранена внаслідок обстрілу Новогродівки на Донеччині. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, передають Патріоти України.

"Росіяни вдарили по місту двома ракетами близько 3:40 – вбили 23-річну жінку. Ще одна жінка отримала легкі поранення і не потребує госпіталізації", – розповів начальник Донецької ОВА.

Філашкін уточнив, що ракетами також зруйновано адмінбудівлю і ангар, пошкоджено гуртожиток, два приватних будинки і два нежитлових приміщення. "Залишатися на Донеччині — небезпечно! Закликаю усіх цивільних евакуюватися до віддалених від фронту регіонів!" – наголосив він.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...