Туди вкладати гроші не можна: У Фінляндії заявили про нову "залізну завісу" в Європі

Європа знову поділена на дві частини новою "залізною завісою". Таку думку висловив кандидат на посаду президента Фінляндії, відомий політолог Олександр Стубб під час передвиборних дебатів, передають Патріоти України із посиланням на is.fi.

"Ми повинні виходити з основного припущення, що Європа певним чином розділена. З одного боку – Росія і Білорусь, з іншого - близько 45 європейських країн", - сказав Стубб, відповідаючи на питання про те, коли знову стане можливою вільна торгівля з Росією.

На думку Стубба, інвестувати в Росію не варто ані зараз, ані в майбутньому. Він нагадав, що через російське вторгнення в Україну і запровадження західних санкцій багато фінських компаній змушені були просто списати свій бізнес в Росії.

"За своє життя я здійснив багато поїздок для просування експорту, але можу гарантувати, що не здійсню таких поїздок до Росії протягом шести років перебування на посаді президента республіки", – пообіцяв Стубб.

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...