Турботи та звершення "Найвеличнішого": Зеленський похвалився новим фото зі спортзалу й звернувся до заздрісників

Попередній фотосет з залу Володимира Олександровича викликав шквал критики у політикумі та суспільстві. Які висновки зробив гарант, бачимо з його нового повідомлення. - Він "красавчік", а хто вважає інакше - "заздрісники"

Вранці в середу на сторінці Зеленського в Instagram з'явилося його селфі з гантелями і тренажерами на задньому фоні, зазначають Патріоти України.

"Доброго ранку всім!!! Друзям і тим, хто заздрить", - підписав фото президент.

Зазначимо, президент любить показувати фото зі своїх ранкових тренувань у спортзалі. Подібні знімки він публікував у соцмережах ще у 2019 році. Минулого літа він показав "млинчики на сніданок", а у вересні похвалився новим фото з тренування, на якому з ним був собака.

Листопадове фото Зеленського зі спортзалу спровокувало гарячу дискусію щодо зовнішності глави держави. Багато підписників Зеленського помітили на волоссі президента сивину.


Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...