Турчинов дав пораду, як діяти на дільниці з "опитуванням Зеленського"

Екс-секретар РНБО радить документувати дії опитувальників та викликати правоохоронців.

"Раджу не лише ігнорувати «опитування від Зеленського», а й документувати цей злочин та викликати правоохоронців", - пише політик Олександр Турчинов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Опитування від Зеленського" – це спроба в день голосування нахабно агітувати за провладну партію, зловживання владою та грубе порушення Конституції і законодавства України. Окрім того, так званих «волонтерів» «Слуги народу» наймають за необліковану готівку (чорний нал), що також є злочином.

Брудні технології, застосовані Зе-командою, передбачають безпосередній вплив на виборців у день голосування. Вони намагатимуться пропускати людей через намети для опитування ще до того, як вони проголосують, щоб створити у громадян враження, що Зе-слуги турбуються про їх майбутнє та найближчим часом будуть реалізовувати популістичну маячню, зазначену в питаннях.

Цинізм цього фарсу полягає ще і в тому, що у Зеленського були всі механізми для реалізації всіх своїх забаганок і обіцянок протягом перебування на посаді (монобільшість, уряд, місцеві адміністрації). Він міг все це зробити, як зробив, зокрема, з легалізацією азартних ігор, про яку ніхто ні у кого не питав.

Раджу всім не брати участь у цьому злочинному фарсі, не ставати його співучасниками, демонстративно ігноруючи цю провокацію. А у випадку нав’язливого приставання до вас представників «Слуг народу» в місці розташування виборчих дільниць, – фіксувати ці порушення, складати акти та заяви про вчинення злочину і викликати правоохоронців. Ніхто не має права агітувати в день голосування та перешкоджати волевиявленню наших громадян!"

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....