Туреччина громить асадівсько-путінську коаліцію в Сирії, захоплено багато російських трофеїв

Бійці опозиційних сил, частку яких становлять протурецькі сили, штурмують населений пункт Найраб, де закріпилися війська Башара Асада.

Ситуація в Сирії загострюється до межі: вбивство турецьких військовослужбовців в провінції Ідліб, знищення вертольота сирійських ВПС, удари російської авіації і артилерії по Ідлібу свідчать про розпал обстановки в регіоні, передають Патріоти України.

Зараз ситуація складається таким чином: бійці опозиційних сил, частину яких становлять протурецькі сили, штурмують населений пункт Найраб, де закріпилися війська Башара Асада. В якості підтвердження телеграм-канал "Військовий оглядач" опублікував відео з місця подій. У той же час, війська Сирійської Арабської Республіки відійшли зі своїх позицій. Ми продовжимо стежити за ситуацією. Міністерство оборони Туреччини заявляє: "51 боєць сирійського режиму, два танка, зенітна установка і склад зброї російського виробництва були знищені в Ідлібі. Ще 1 танк САА був захоплений".

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...