Заява Ердогана та Зеленського за підсумками двосторонньої зустрічі: Туреччина і Україна демонструють рішучість до поглиблення стратегічного партнерства. І Крим - це Україна!

У Стамбулі завершилася закрита для преси зустріч президентів України і Туреччини Володимира Зеленського та Реджепа Таїпа Ердогана, повідомляють Патріоти України з посиланням на Анадолу Переговори тривали близько трьох годин.

Під час спільної пресконференції після зустрічі, за даними видання, Ердоган заявив, що Туреччина виступає за розвиток співпраці з Україною.

У спільній заяві, прийнятій за підсумками засідання Ради співробітництва високого рівня на чолі з президентами держав, підкреслюється рішучість Туреччини і України до поглиблення стратегічного партнерства.

«Ми підтримуємо наше прагнення розвивати стратегічне партнерство ... Ще раз підтвердили наш наріжний принцип: невизнання анексії Криму», - додав Ердоган під час виходу до преси.


"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...