Турецька армія не шкодує ні ракет, ні куль, ні снарядів: У Ердогана підрахували втрати асадівсько-путінської коаліції за останню добу

Знешкоджено 184 солдати злочинного режиму і це ще не усе...

"Переговори у Москві тривають. Повстанці розпочали нову атаку на Саракіб. Російські вкс скоїли черговий військовий злочин в Ідлібі. З початку сьогоднішнього вечірнього допису нагадаю результати роботи турецької армії за добу (станом на пізній ранок)", - пише військовий оглядач основних подій на Близькому Сході Уріч у своєму блозі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Знищено 4 танки, 5 гармат/ РСЗВ, 3 ПТРК, 8 військових машин, 2 озброєні пікапи, 2 ББМ, знешкоджено 184 солдати режиму.

І на тлі таких даних Ердоган вибув до москви. З собою турецький президент взяв потужну команду у складі: міністра оборони Хулусі Акара, міністра фінансів Берата Албайкара, міністра ЗС Мевлюта Чавушоглу, свого прес-секретрая Ібрагиму Калина та голву департаменту по зв’язкам президента Туреччини Фахретінна Алтуна.

З чим приїхав Ердоган в немиту? Вимоги: 1- Постійне припинення вогню; 2- Виведення військ сирійського режиму на «сочинські рубежі». 3- Забезпечити повернення переселенців у свої райони після відступу сил сирійського режиму. Всі три вимоги відразу неприйнятні для ху@ла/асада.

З початку самої зустрічі кремлівська моль визнала «великі втрати сирійської армії» і сказала, що «хоче не допустити цього знову і підтримувати відносини з Туреччиною». Після обміну формальними люб’язностями і не щирими співчуттями сторони підійшли до справи.

Відеопрогравач
Перемови віч-на-віч тривали дві години сорок хвилин, після цього перейшли до переговорів в складі делегацій. На момент написання допису переговори ще йшли.

Але тут, зайве не вангуючи, я скоріш би довірився міністру оборони Туреччини. Його слова, сказані під час поховань турецького військового рідним мученика, опублікував турецький Tele1 TV: «Операція триватиме, поки цей [сирійський] режим не піде».

На землі. Іранські найманці отямившись від несподіваної атаки ХТШ повернулися на свої позиції в районі Шейх Акілу на заході Алеппо. Повстанці після вдалого рейду не очікуючи приходу асадитів, позбирали залишене озброєння і повернулися на вихідні рубежі. Час «другого фронту» ще не настав.

Ракетно-артилерійські обстріли військами асада не вщухали не дивлячись на перемови про перемир’я.Повстанці та турки відповідали їм взаємністю. Кажуть, що турки, навіть, дуже стараються. В небі західного Алеппо збитий асадівський БПЛА.

Відеопрогравач

00:00
00:16

І сьогодні під Саракібом загинув ще один турецький військовий.

І під тим же Саракібом, бійці ХТШ та інших опозиційних фракцій розпочали контратаку на кількох напрямках. Що саме по собі є наглядною ілюстрацією позиції Туреччині по сирійському питанню.

Свинособаки сьогодні скоїли черговий військовий злочин. Атакою з повітря ці покидьки зруйнували будівлю колишньої птахоферми на околиці Марат Масріна, на північ від міста Ідліб, де ледве-ледь тимчасово оселилися біженці. В результаті цієї звірячої атаки загинули 14 мирних жителів (п’ять жінок та двоє дітей) та більше 20 поранені.

Рашистські пропагандисти заявили, що нібито в тій будівлі на той час проводилися зібрання командирів повстанців. Знов неприкрита цинічна брехня. Сирійськими рятівниками вже оприлюднені поіменні списки постраждалих, серед яких в основному жінки та діти. На додачу з’явилися оці жахливі кадри.

Відеопрогравач

00:00
00:16

Наприкінці від себе додам. Мені іноді дорікають за нелітературні вислови до наших ворогів. Хоча я і намагаюся триматися в рамках. Але небранних слів для цієї русо-фашистської нечисті ще не придумано. Тому з вашого дозволу буду і далі називати рашку – ворогом, «іхтамнета» – свинособакою, а ху@ло – ху@лом".

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...