Тука заявив, що в України не буде затяжної війни і ЗСУ повністю звільнять території 'всього' за кілька років

'Заспокоївши' таким чином українців, екс-очільник Луганщини поспішив визнати, що за такими оцінками немає експертних викладок, крім його власного передчуття.

Українцям не потрібно готуватися до затяжної війни. Війна може тривати максимум кілька років. Про це "Главреду" заявив колишній заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, передають Патріоти України.

Він вважає, що процес звільнення українських територій від російських окупантів триватиме до 5 років. Але Тука акцентує увагу на тому, що точно знати він цього не може.

"Об'єктивних даних для того, щоб робити якісь тимчасові прогнози у мене немає. Відверто скажу - мені невідоме існування такої професійної людини, яка б мала об'єктивні підстави для того, щоб робити якісь прогнози. Мої оцінки виключно на рівні емоційного сприйняття. Отже, якщо спиратися на мої емоції, то цей процес звільнення окупованих територій може тривати від 3 до 5 років", - сказав Георгій Тука.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...