"Туристи Путіна" вирішили показати Асаду, як треба воювати: З російської авіабази у Сирії здійснили невдалий пуск балістичної ракети ОТРК "Точка"

З російської авіабази у Сирії здійснили невдалий пуск ОТРК «Точка»

З російської авіабази у Сирії здійснили невдалий пуск балістичної ракети ОТРК (оперативно-тактичного комплексу) «Точка», котра мала вразити стратегічний об'єкт на території контрольованій антиасадовської коаліції, зазначають Патріоти України. Одразу після запуску ракета набрала висоту, але згодом впала на місце запуску.

Наразі інформації про руйнування та жертви нічого не відомо. Відео відзняте місцевими мешканцями:

Пуск не був єдиним, та деякі з ракет досягли цілей. У мережі вже є фото зняті поблизу населеного пункту Тархін, де впала одна з хвостових частин ракети:

Частина хвостового відсіку ракети «Точка-У», яка впала поблизу населеного пункту Тархін

Цілю був нафтопереробний завод, який переробляє сиру нафту для потреб непідконтрольних режиму Асада військових формувань у Сирії.

Пожежа на нафтопереробному заводі

Інформації про загиблих у результаті ракетного удару наразі немає. Окрім нафтопереробного заводу у населеному пункті розташований великий гуртовий ринок, тому кількість загиблих та поранених серед цивільних сирійців може бути великою.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...