Тут був "Байрактар": Як виглядає ворожий катер "Серна", затоплений біля острова Зміїний (фото)

У мережі з'явилося фото, яке демонструє масштаб пошкоджень російського десантного катера проєкту 11770 "Серна". Місяць тому його було затоплено Збройними силами України біля острова Зміїний. Фото було опубліковано в Telegram-каналі "Диванно-штурмова бригада". Після цього його поширив український журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

По катеру окупантів завдали удару з повітря дроном Bayraktar. Результатом влучення ракети стала наскрізна дірка в борту судна великого діаметра.

Нагадаємо, що катер "Серна" був потоплений біля Зміїного 7 травня. Захисники України завдали по ворогові одразу кілька ударів з повітря. Незабаром цю інформацію підтвердили в Оперативному командуванні "Південь". Тоді разом із катером "Серна" було знищено два десантно-штурмові катери типу "Раптор", а ще один такий корабель РФ отримав серйозні пошкодження.

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...