"Тут геноцид, а не просто війна": Зеленський запросив Макрона до України

Президент України Володимир Зеленський запросив президента Франції Еммануеля Макрона до України, щоб той зрозумів, "що тут геноцид, а не просто війна". Про це Зеленський повідомив в інтерв'ю CNN, передають Патріоти України.

За словами президента України, він хоче, щоб Макрон відвідав Україну.

"Я думаю, що він хоче зробити якісь кроки для того, щоб Росія вступила в діалог. Я просто сказав йому, що хочу, щоб він зрозумів: це не війна, а ніщо інше як геноцид. Я запросив його приїхати за можливості. Він приїде, побачить і, я впевнений, він зрозуміє", - зазначив Зеленський.

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...