"Тут мають жити біженці": Анархісти захопили віллу "друга Путіна" в Австрії (фото)

В Австрії на озері Аттерзее група анархістів на знак протесту проти війни в Україні та олігархів зайняла маєток голови "ВЕБ.РФ", колишнього віце-прем'єра Росії Ігоря Шувалова, якого називають другом президента РФ Володимира Путіна, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Salzburger Nachrichten, будинок зайняли люди, які називають себе членами союзу вільних анархістських організацій. Активісти засудили війну в Україні та закликали експропріювати власність Шувалова: "Ми вимагаємо, щоб будинок був перетворений на житло для біженців, дезертирів і бездомних і щоб була зупинена приватизація озера Аттерзее".

Відомо, що Шувалов жив на віллі ще у березні, але зараз вона пустує. Активісти розвісили на ній банери з написами "Солідарність з усіма біженцями і дезертирами" та "Вільний доступ до озера".

"Я це передбачав": Ілон Маск знову заговорив про поразку України після скандальної статті Politico

четвер, 18 квітень 2024, 16:53

Американський мільярдер Ілон Маск відзначився черговою скандальною заявою про російсько-українську війну. Цього разу винахідник видав, що нібито передбачає поразку України. При цьому Маск заявив, що кінець війни на користь Росії легко передбачити. Про ...

Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...