"Тут ми політики, а в Росії - г*вно": На запитання, чому він не виїхав на Мордор, куди силився завести нашу країну, Добкін раптом виклав "правду-матку"

Колишній голова Харківської ОДА і нардеп Михайло Добкін пояснив, чому не поїхав з України в 2014 році. Про це проросійський політик розповів в інтерв’ю виданню”Лівий берег”, зазначають Патріоти України.

“Я не суперпатріот, але не розумів, як жити без України – занадто багато з нею пов’язувало”, – сказав він.

Також Добкін підкреслив, що не хотів тікати з України, як колишній президент Віктор Янукович.

При цьому екс-нардеп також підкреслив, що вони з Геннадієм Кернесом є політиками в Україні, а в Росії – “гі..ном ” і колаборантами.

У той же час Добкін розповів, що в 20-х числах лютого 2020 року виїжджав в російське місто Білгород, де на той момент тимчасово проживала його сім’я.

“Я переночував з ними і домовився з Геною зустрітися на кордоні. Півночі говорив з дружиною і зрозумів, що якщо зараз не повернуся, то вже ніколи не повернуся”, – пояснив політик.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...