"Тут наша земля!": На Будинку профспілок повісили велетенський банер з проросійським політиком (фото)

Сьогодні зранку на Будинку профспілок на Майдані Незалежності у Києві помістили велетенський банер із зображенням проросійського політика та екс-депутата Верховної Ради Євгенія Мураєва, передають Патріоти України.

Також на банері міститься реклама його телеканалу і напис "Тут наша земля!" на тлі карти України. Слід зазначити, що Будинок профспілок взимку 2013-2014 року був головною будівлею, де мешкали учасники Революції Гідності, там працював прес-центр, готували їжу для учасників акції протесту, також там надавали першу допомогу постраждалим від дій правоохоронців та "тітушок".

19 лютого 2014 року Будинок профспілок штурмував спецпідрозділ СБУ "Альфа", внаслідок чого там почалася пожежа і значна частина будівлі вигоріла. До сьогодні триває суд над колишнім начальником СБУ у Києві та Київській області Олександром Щеголєвим, якого обвинувачують і організації та здійснені силового штурму протестувальників на Майдані шляхом проведення антитерористичної операції.

Нагадаємо, що Євгеній Мураєв займає проросійську позицію, зокрема не визнає російську агресію, заявляючи, що в Україні – громадянський конфлікт.

Скандали з телеканалом "НАШ" Євгенія Мураєва

В ефірі телеканалу Мураєва регулярно фіксують спотворене висвітлення політичної ситуації в Україні. Телеканал часто практикує "спілкування" з нібито мешканцями окупованих територій, які вороже висловлюються щодо української влади та українців.

Ведучі НАШ також спілкувалися з ватажками "ЛДНР", при цьому ніяк не заперечуючи і не спростовуючи почуті фейки. Крім того, поширювали відверту брехню на користь Путіна.

У серпні та вересні Нацрада подала до суду позови з вимогою анулювати ліцензію телеканалу через ігнорування керівництвом усунення порушень.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...