"Тут немає що захищати. Це не держава": Українка принизила бійців ЗСУ у прямому ефірі і поплатилась (відео)

Українка скаржилась на військових через нібито їхні претензії, що вона не пішла захищати державу. Скарги дівчина вилила у прямому ефірі в своїх соцмеурежах, передають Патріоти України.

"Те, що вони нас захищають, то повинні цим пишатися? Просто зараз такі хлопці, що, коли знайомляться, то пишуть: о, я захищаю вашу державу, поки ти тут сидиш в ефірах", - почала вона.

Далі дівчина вочевидь відповіла на запитання, чому вона нічого не робить для оборони. "А чому я маю туди (на фронт – ред.) йти? Туди йдуть якісь придурки. Тут немає що захищати. Це не держава, тут постійно було важко жити усім людям, відколи прийшов Порошенко, відколи незалежність… тут нічого доброго не було і не буде", - вважала українка.

Проте згодом у мережі з'явилось нове відео – уже з вибаченнями: "Я прошу вибачення за сказані мною слова, які я неправильно вам донесла. Насправді я не мала такої думки щодо нашої держави і наших хлопців. Щиро поважаю нашу державу і нашу незламність".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...