"Тут півсотні омонівців у*бали за раз": Окупант шокований ударами ЗСУ і великами втратами військ РФ (аудіо)

Російські військові розкрили подробиці українських атак у зоні бойових дій по ворожих базах і складах з боєприпасами. Військовою розвідкою перехоплено нову розмову між окупантами, передають Патріоти України.

Військовий РФ зізнався другу, що не може відпочити "ні хвилини", бо їх постійно атакують українські артилеристи: "Тут ракети літають, нах*й, за годину - 47 штук".

Також він поскаржився, що у російських військових техніка гірша, ніж в українців. "Тут півсотні омонівців у*бали, нах*й, за раз, йоб*ний в р*т. Вони в підвалі жили в будівлі типу школи. І ракетою великокаліберною як пизд*нуть, що всі там так і залишилися", - поділився він з другом.

Кількість постраждалих внаслідок обстрілу Харкова зросла, пошкоджено 20 будинків в центрі міста (відео)

неділя, 5 травень 2024, 23:03

Кількість постраждалих внаслідок удару російських окупантів по центральній частині Харкова 5 травня виросла до 15 осіб. Про це проінформувала у Telegram Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти України. "Станом на зараз кількість травмованих ...

Швейцарія запросила Папу Римського на саміт миру

неділя, 5 травень 2024, 22:28

Папа Римський Франциск отримав запрошення прибути на Глобальний саміт миру, який відбудеться 15-16 червня у швейцарському Бюргенштоці. Про це повідомила в інтерв’ю виданню Blick президентка Швейцарії Віола Амгерд, передають Патріоти України. За її сло...