"Тут показують правду про різанину в Бучі": У якій країні зараз перебуває дружина Віктора Павліка з сином

Блогерка та дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова з сином і мамою виїхала за кордон. Довгий час Катерина не розсекречувала, де саме зупинилася, а тепер зізналася, що зараз в Ізраїлі, інформують Патріоти України.

Блогерка поїхала з України задля безпеки маленького сина Михасика. Та Катерина не змогла залишити поза увагою геноцид у Бучі, Ірпені та інших звільнених містах Київщини, про яких говорить увесь світ.

Катерина Реп'яхова полетіла в Ізраїль

Шлях до цієї країни був довгий і непростий. Ймовірно, вона обрала саме Ізраїль, оскільки там вже тривалий час живе її сестра. В інстаграм-сторіз блогерка показала моторошні кадри з Бучі, які вже облетіли весь світ.

Російські загарбники прийшли на наші землі для геноциду українського народу. Вони влаштували його в містах Київської області, які декілька тижнів перебували в окупації. Після звільнення світ побачив звірства Росії, які вона вчинила в нашій країні у 21 столітті.

Катерина поділилася, що вона перебуває в Ізраїлі, де події в Україні показують такими, якими вони є насправді. "Зараз я перебуваю в Ізраїлі. Добре, що тут показують все, як є насправді. Сподіваюсь, так у всьому світі. А не "геноцид российского народа", – написала Реп'яхова у сторіз.

"Егоїстичний, зарозумілий і стратегічно необґрунтований крок": Брайза "розніс" позицію Білого дому щодо ударів по російських НПЗ

понеділок, 6 травень 2024, 13:59

Колишній радник держсекретаря США Метью Брайза висловив різку критику на адресу Білого дому через їхнє прохання до України утриматися від ударів по нафтопереробних заводах на території Росії Про це він розповів у інтерв’ю для програми "Студія Захід" на...

"Проводиться значна робота": Стало відомо, які ракети запускатимуть із українських F-16

понеділок, 6 травень 2024, 13:50

Поставлені Україні винищувачі F-16 зможуть використовувати новітні французькі високоточні авіаційні бомби AASM Hammer. Про це заявив депутат французького парламенту, голова комісії з питань оборони та збройних сил Томас Гасіллуд, передають Патріоти Укр...