"Тут Шойгу витягли - ще не з труни, але десь з-під крапельниці. Тези озвучив ті ж, що ми вже чули", - Голобуцький (відео)

"Тут Шойгу витягли - ще не з труни, але, ймовірно, десь з-під крапельниці (бо задишка, блідо-жовтенький і трохи фіолетовий, хекає, ледь говорить не більше кількох слів за один видих і тоненьким голоском)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Але тези озвучив ті ж, що ми вже чули: "Суттєво знижений бойовий потенціал українських збройних сил, що дозволяє зосередити основну увагу і основні зусилля на досягненні ГОЛОВНОЇ ЦІЛІ - ЗВІЛЬНЕННІ ДОНБАСУ. ...Завойоване панування в повітрі. ...Практично знищені системи ППО. ...Перестали існувати ВМС країни".

==
Ну звісно ж "все знищене". А ракети (скажімо, дві крилаті ракети типу Х, знищені сьогодні за 30 км від Львова) збивають мольфари і конотопські відьми, котрі не зайняті в оперативних задачах Чорнобаївки.
"Взяття Києва" - викреслюємо, "це не було головною ціллю".
"Взяття Харкова" - туди ж.
"Взяття Миколаєва" - в ту ж купку.
Як і "взяття Одеси".
"Повалення київського режиму і приведення до влади лояльної маріонетки" - "цього не було серед задач".
"Денацифікація", "демілітаризація", "язик - другий державний" - це були такі художні звороти у промовах.
Що в сухому залишку? Війну розв'язано, мінімум 345 (144 по Україні і мінімум 201 в Маріуполі) дітей вбито, більше 1500 ракет випущено по Україні - і це все тільки задля "звільнення Донбасу". Бажано (але не факт) в межах цілих областей. І треба було заради таких зізнань витягувати це пересрале тайожне чмо з больнічкі?".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...