"Тут так холодно, що тільки пити і треба": Окупант поскаржився матері на умови та втрати у роті (аудіо)

Російський окупант на Донеччині розповів мамі про великі та втрати та пиятику на фронті. Про це повідомляє Головне розвідувальне управління Міністерства оборони України, яке оприлюднило перехоплену телефонну розмову, передають Патріоти України.

Російський військовий розказав, що він з іншими окупантами вже чотири дні не сплять, "бо кругом мокро, вони у воді, холодно і весь час п'ють горілку". Як видно із аудіозапису, мати окупанта зрозуміла, що він уже п'яний і під час телефонної розмови. При цьому окупант зазначає, що він випиває і йому стає краще.

"Ви не уявляєте, яка тут ситуація. Тут поле і лісосмуга, а попереду "хохли" і не дай бог наступ, а у нас тут тридцять людей у всій роті залишилося... Як тут не пити? Тільки пити тут і треба", - додав він.

Окупант розповів, що горілку привозять з міста і всі в роті "скидаються" на випивку.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...