"Тут узагалі ж*па... Цвинтар вертольотів": Окупант поскаржився родичам на Чорнобаївку (аудіо)

Російські окупанти продовжують скаржитися родичам на українську Чорнобаївку на Херсонщині. Місце, де вони неодноразово зазнавали поразки від Збройних сил України, вже називають "чистилищем" для рашистів та кладовищем – для військової техніки. Про це йдеться у перехоплених Службою безпеки України розмовах, передають Патріоти України.

Зокрема, контрактник ЗС РФ, розповідаючи матері про "спецоперацію в Україні", пожалівся, що на своєму "опорнику" вони перебувають під постійними обстрілами, тому інші окупанти бояться туди їхати. Зі свого боку, мати наголосила, що в Україні таки війна: "Ага, у вас спецоперація, а дітей та дорослих скільки загинуло! Усе розбомбили ви там".

А от у розмові з батьком окупант розповів, що на цій території – "кладовище" їхньої військової техніки, всю важку зброю знищено і воювати їм нічим. "Приїхали в Херсон, на базу, тут узагалі ж*па: цвинтар вертольотів... усе, накрило, нахр*н, градами", – поскаржився путінський солдат.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...