"Тут все плохо. Совсем": Окупант скаржиться на важку ситуацію на позиціях (відео)

Ще один російський окупант, якого країна-агресор відправила воювати в Україну, поскаржився, що у армії РФ на фронті "не все добре", як, ймовірно, розповідають пропагандисти. Він розповів, що російські війська зазнають втрат, а захисники України щільно накривають їх вогнем. Перехоплення розмови окупанта із дружиною опублікували на офіційному Youtube-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України у понеділок, 29 травня. Під час розмови росіянин визнав, що його "очікування" від ситуації на передовій в Україні зовсім не виправдалися, передають Патріоти України.

Окупантів, яких відправляли "взяти Київ за три дні", підриваються на мінах, отримують прильоти з мінометів і дронів і відчувають дуже пригнічений психологічний та моральний стан.

"Я тобі як є кажу: ніякими ілюзіями тут не пахне, нічого хорошого загалом. У нас тут коптери літають, воги скидають... Особливо там далі, де хлопців поселили. І міномети там б'ють, і міни. І наші й не наші, як я розумію. В основному наші незрозуміло, де лежать. Тут погано зовсім все. Ну не так вже й добре.. І всякі випадки різні можливі.. Я, звичайно, буду акуратніше тут бігати", – сказав військовий РФ.

На запитання дружини, про те, чи загинув хтось із його відділення, окупант сказав, що так.

– Ну, поки що все добре у ваших відділень, взводів?

– Ну ні, не добре все у нас.

– Ну, ніхто не загинув?

– Загинув.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...