"Тут же сдают наших при их появлении у себя в селе": Один із ватажків "ДНР" поскаржився на українців

Підрозділи ЗСУ на дільницях, де бойові дії переходять у стан позиційної війни, нібито вдаються до простої тактики — віддають дрібні населені пункти, попередньо пристрілявшись, а потім починають знищувати ворогів, варто військам РФ туди зайти. Про це повідомив екс-командир НЗФ "ДНР" "Восток" Олександр Ходаковський, передають Патріоти України.
Також він поскаржився, що населення українських міст здає позиції НЗФ українським військовим: «Среди местного населения сельских районов хватает "стукачей", которые тут же сдают наших при их появлении в селе, — и начинается свистопляска. Должен заметить, что их РЭБ наглее нашей — наши больше позволяют противнику, в результате чего в воздухе он чувствует себя комфортнее. Ввиду этого наглее себя ведет и их артиллерия — преимущество в обнаружении и подавлении целей пока на их стороне, хотя мы подтягиваемся».

Ходаковський додав, що «армії ЛДНР» не вистачає безпілотних засобів розвідки, захищених від радіоелектронного впливу ЗСУ, і без них противник почувається «підсліпуватим».

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...