"Твой папа мог умереть от цероза, а так - герой": На Росії викладачів навчатимуть, як повідомляти школярам про втрату "годувальника"

До кінця 2022 року у школах Бєлгородської області РФ запровадять програму "Піклуємося разом", відповідно до якої вчителів навчатимуть, як повідомляти школярам про втрату "єдиного годувальника", повідомляє "Медиазона"

Повідомляється, що основною темою проєкту, запропонованого місцевими чиновниками, стане "Втрата єдиного годувальника".

В місцевих виданнях розповідають, що викладачів шкіл у рамках програми навчать, як повідомляти учням про втрату батька і як поводитися, щоб не нашкодити при цьому дітям.

Відповідно до програми, соціальним педагогам, психологам і класним керівникам треба буде "ненав'язливо і дбайливо" підтримувати емоційний стан школярів.

Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков пояснив, що йдеться про створення у школах цифрового сервісу для психологічної допомоги учням, які втратили одного з батьків. "Ресурс збиратиме всю інформацію від моменту втрати батька до закінчення дитиною школи", - сказав глава російського регіону.

Що було раніше: За даними Генштабу ЗСУ, з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого російська армія втратила біля 88 380 військових.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...