"Твоя сміливість і честь тільки на словах": Захисник із Азербайджану, який служить у батальйоні "Азов", звернувся до Кадирова (відео)

Доброволець, який приїхав захищати Україну з Азербайджану, звернувся до голови Чечні Рамзана Кадирова. Відповідне відео оприлюднили в Мережі, передають Патріоти України.

Військовий спочатку звернувся азербайджанською мовою і закликав своїх співгромадян підтримати український народ. Потім доброволець звернувся до Кадирова, запитавши: “З яких пір зрадник свого народу має право звертатися до народного обранця?”.

“До народного, а не до ставленика Путіна, який відправив своїх “кадирівців” на смерть… Твоя сміливість тільки на словах, як і твоя честь. А український президент разом зі своїм народом. Ахмат – не сила, ахмат – в труні”, – заявив азербайджанський доброволець.

Він додав: “Слава Україні!”.

"Аналоговнет": Російський флот став майже посміховиськом, - The Telegraph

неділя, 19 травень 2024, 8:50

Нещодавно Москва і Пекін оголосили про створення "спільної комісії з розвитку Північного морського шляху". Багато аналітиків, в тому числі з Королівського Об'єднаного інституту оборонних досліджень, вважають, що це більше вигідно Сі, ніж Путіну, але в ...

Оце так! Росія для війни з Україною закуповує снайперські гвинтівки австрійського виробництва

неділя, 19 травень 2024, 8:30

Країна-агресор Росія у війні проти України використовує снайперські гвинтівки та пістолети, зроблені австрійською компанією Steyr Mannlicher. У РФ цю зброю завозять в обхід санкцій Європейського Союзу і незважаючи на те, що Австрія на офіційному рівні ...