"Твоє корумповане лігво х***во закінчить!": Нардеп заявив про стеження за ним "бригади СБУшників за дорученням Зеленського"

Народний депутат Гео Лерос заявив, що за ним здійснюють стеження співробітники СБУ, одного з яких за вимогою нардепа затримала поліція. Про це Лерос написав у Facebook, передають Патріоти України.

При цьому депутат звинуватив у організації стеження президента Володимира Зеленського. "Зеленський, може розкажеш, чому за мною стежить бригада СБУшників? Ти для цього президентом став, щоб перетворити Україну на 95 квартал за залізною завісою? Затриманий один з "чекістів", чекаємо з адвокатом на оперативну групу, фіксуємо і відкриваємо кримінальну справу. Твоє корумповане лігво х*рово закінчить! Подробиці завтра", - написав Лерос.

Нардеп також оприлюднив фото вилучених у затриманого документів - водійських прав і посвідчення підполковника СБУ на ім'я Євгенія Вячеславовича Золотова. Крім того, Лерос оприлюднив нібито матеріали стеження - фото, на яких нардеп завантажує в багажник машини пакунки з магазинного візочка, та текст, у якому звітують про його пересування, називаючи його "Циганом".

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...