Twitter назавжди заблокував Трампа: Дональд Фредович знайшов, як відповісти на позбавлення улюбленої іграшки

Соцмережа Twitter назавжди заблокувала аккаунт 45-го президента США Дональда Трампа @RealDonaldTrump, цитуємо, "через ризик подальшого підбурювання до насильства", зазначають Патріоти України.

 Скріншот сторінки Трампа станом на 1:55

 Скріншот сторінки Трампа напередодні блокування

Повідомляється, що рішення було прийнято "після ретельного вивчення нещодавніх твітів з облікового запису @realDonaldTrump і контексту навколо них".

Після блокування особистого Twitter-аккаунту Трамп поширив 4 публікації в офіційному профілі президента США @POTUS (абревіатура від President Of The United States), які майже відразу були видалені адмінами соцмережі.

"Як я вже давно говорив, Twitter пішов все далі і далі в заборону свободи слова, і сьогодні ввечері співробітники Twitter скоординували з демократами і радикальними лівими видалення мого аккаунта зі своєї платформи, щоб змусити мене замовкнути".


Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...