"Ти - все моє життя!": Як українські політики привітали коханих у День святого Валентина (фото)

14 лютого в усьому світі відзначають День всіх закоханих. Долучилися до святкування й українські політики, які зворушливо привітали своїх коханих. Петро Порошенко, Максим Степанов, Володимир Гройсман, Олег Ляшко та інші зізналися своїм другим половинкам у коханні на сторінках соціальних мереж, повідомляють Патріоти України.

Так, п'ятий президент і лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко опублікував спільне фото з дружиною Мариною і повідомив, у чому їхній секрет ідеальних стосунків. "І я не втомлююся повторювати, що моя Марина – Жінка з великої літери", – додав політик в Instagram.

Також привітав зі святом свою дружину міністр охорони здоров'я України Максим Степанов. Він опублікував фото дружини і чуттєво підписав його в соцмережі. "Кохана, ти все моє життя", – написав у Facebook Степанов.

Показав спільне фото з дружиною колишній прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. "Закохані", – коротко підписав політик у Facebook.

Привітав із Днем закоханих свою дружину міністр юстиції України і народний депутат від партії "Слуга народу" Денис Малюська. Він зробив фотоколаж, на якому зображена його дружина і натякнув, що у відрядженні нудьгує за своєю другою половинкою. "Коли на носі День св. Валентина, а ти все ще у відрядженні", – написав політик.

Показав спільний знімок із дружиною і лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Він привітав її з Днем Валентина в соцмережах. "Кохайте і будьте коханими", – повідомив у Facebook Ляшко.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...