"Ти мене зрозумів, Шольц": Пропагандист Кремля записав епічне відео з погрозами німцям

Російські пропагандисти на фоні своєї безпорадності впадають в істерики. Вчергове відзначився один із головних путінських ідеологів Владімір Соловйов. Він дійшов до того, що почав погрожувати німцям. Фрагмент його пропагандистської програми поширюють росзмі, інформують Патріоти України.

Соловйов погрожує Шольцу

Російський пропагандист чомусь вирішив, що треба сказати німцям, що росіяни їм ніколи не пробачать. Чомусь він вирішив, що німці дивляться його пропагандистське шоу і що для них це має бути важливо. Ба більше, каже, що ніколи їм не забудуть. Що саме має на увазі – неясно.

На цьому пропагандист соловйов не зупинився і дерзко звернувся до канцлера Німеччини Олафа Шольца. Мовляв, ти зрозумів мене, Шольц. При цьому, сам Шольц, швидше за все навіть не знає, хто такий Владімір Соловйов. Тим більше, він не лякається його погрозам. Адже пропаганда Соловйова лише для того, щоб її чули вуха росіян. Лише вони здатні це сприймати.

Загроза для всього світу? Росія створила в Китаї секретний проект з виробництва військових дронів, - Reuters

п’ятниця, 27 вересень 2024, 9:32

Росія розробила і запустила виробництво ударних безпілотників дальнього радіусу дії в Китаї, призначених для використання у війні проти України, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. . За даними видання, російська компанія ІЕМЗ "Купол", ...

"Це не просто взяв човник, переплив": У ЗСУ розповіли, чи можуть росіяни форсувати Дніпро для захоплення Херсона

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:59

Російські загарбники не зможуть форсувати річку Дніпро, щоб захопити місто Херсон. Про це й етері телеканалу Еспресо речник Сил оборони Півдня України Владислав Волошин. Він заявив, що форсувати таку велику річку як Дніпро — дуже не проста задача. "Це ...