"Ти офігієш". Богдан розповів, чому звільнили Авакова - і все не так просто

Колишній керівник Офісу президента України Андрій Богдан заявив в інтерв'ю Дмитрові Гордону, що звільнення міністра внутрішніх справ Арсена Авакова було пов'язане з народним депутатом від "Слуги народу" Євгенієм Брагарем. Говорячи про звільнення Авакова, Богдан спочатку попросив Гордона висловитись, чому, на його думку, міністра попросили піти у відставку, передають Патріоти України.

"Занадто розумним був, мав свою думку, називав багатьох міністрів дурнями просто на засіданні", – припустив журналіст. "І що? "Називав міністрів дурнями". Ой, боже! А що тут не так?" – відреагував Богдан. "Президенту [Володимирові Зеленському] набридла занадто розумна людина поруч", – продовжив Гордон.

"Та де він поруч?! Він його просто не приймав останнім часом, – сказав Богдан. – Ти офігієш від розуміння, чому він його звільнив. Знаєш, є народний депутат Євгеній Брагар? Євгеній Брагар – це син якоїсь жінки, яка дуже близька до Володимира Олександровича. Чи няня його дітей, чи... Тобто людина, яка довгу історію пройшла з ним. Він її дуже цінує. Дуже". Богдан нагадав, що в липні 2021 року Брагаря зупинили поліцейські нібито "за пиятику". "Я не знаю, пив він, не пив... Але для Володимира Олександровича це була червона ганчірка", – сказав колишній керівник Офісу президента.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...