"Ти що там нявкаєш": Шуфрич і "слуга народу" влаштували "сутичку" в прямому ефірі, ледь не дійшло до рукопашної (відео)

Народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич і нардеп від партії "Слуга народу" Юрій Камельчук почали конфлікт на "Шоу №1", який ледь не дійшов до бійки. Інцидент стався в прямому ефірі каналу "Україна 24", передають Патріоти України.

Сваритьися політики почали під час розмови про російську агресію проти України. "При Ющенко і Тимошенко росіяни не нападали на Україну. Значить вони вміли... Вони вміли говорити так, що у Путіна в думках не було нападати на Україну", - сказав Шуфрич і при цьому говорив опонентові, щоб той замовк.

У відповідь Камельчук заявив, що російська енергетична система до 2017 року залежала від української. "На що нападати? Газ продавався і йшов до Європи", - зазначив він. Але Шуфрич почав відкрито грубіянити.

"Людина проявляє слабкість, у нього нетримання якесь, я ж кажу, памперс йому потрібен", - сказав він. Камельчук пригрозив, що може перейти на особистості. "Та будь ласка! Тільки давай не на словах, а на ділі, встань і переходь! Встань і переходь! Що ти там нявкаєш сидиш у кріслі!", - крикнув депутат від ОПЗЖ.

Після цих слів "слуга народу" намагався підійти до колеги. Той вже піднявся зі свого місця. Однак конфлікт припинив ведучий, який встав між політиками.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...