"Ти солдат - п*здуй копай": У Дніпрі гендиректор відомої компанії-виробника вікон накинувся з образами на ТЦК (відео)


У Дніпрі працівники ТЦК зупинили генерального директора компанії Steko, яка виробляє металопластикові вікна, Сергія Положая. Під час перевірки документів той назвав військових «чортами», бо його нібито хотіли посадити в бус і забрати до військкомату, передають Патріоти України

Про це розповів сам Положай, а дніпровські Telegram-канали поширили уривок розмови чоловіка, схожого на гендиректора, з працівниками ТЦК.

На відео видно, як той стоїть в оточенні людей у військовій формі та поліціянтів й обурюється, що «в мене здоров’я — [як] два тебе або десять, а ти мені будеш розказувати, як мені себе поводити й говорити».

«Ще раз я повторюю: я генеральний директор [компанії], де 1760 людей працює, а ти солдат — п*здуй копай», — каже чоловік на відео. Після цього військовий, із яким той говорив, викликає підмогу.

Обережно! На відео чути лайку!

Сам Положай у своїх соцмережах розповів, що напередодні ввечері гуляв у парку Дніпра під час «величезної облави». Його зупинили для перевірки документів ТЦК, поліція і «купа якихось військових».

Він запевняє, що показав документи з оновленими даними, але «ці галимі чорти» з ТЦК йому сказали, що в нього немає бронювання, відстрочки і тому він підлягає мобілізації. За словами Положая, його «збиралися відправити бусиком у ТЦК».

Після цього ТЦК викликало «підкріплення автоматників у балаклавах», яким він знову показав документи.

«Співробітники спецпідрозділу послали всіх ТЦК, поліцію, і я ескортом автоматників пішов додому. На жаль, з мерзотниками ТЦКшниками ходять галимі блогери, які викладають відео. Відео зручне їм, а не правду, яку говорять люди і я», — розповідає гендиректор.

Правда, на його думку, полягає в тому, що «ТЦК — чмошники, яких треба бити» і що «нам, хто займається хорошими справами, виробляючи вікна, не [треба] заважати».

Розраховували на ефект несподіванки: Таврійські десантники відбили масовану атаку на Курахівському напрямку, ворог кинув у бій 25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків (відео)

неділя, 13 жовтень 2024, 23:25

25 бронемашин з піхотою за підтримки 5 танків виїхали на штурм позицій 79-ої окремої десантно-штурмової Таврійської бригади, що тримає оборону на Курахівському напрямку, передають Патріоти України. . Досягнути раптовості окупантам не вдалось — колони ...

Німеччина більше не передаватиме Україні важку військову техніку. Стратегічного контрнаступу ЗСУ не буде, - BILD

неділя, 13 жовтень 2024, 22:40

Німеччина не збирається більше передавати Україні велику військову техніку, крім уже заявленої. Таким чином, після відправки 18 танків Leopard 2 подальших поставок не буде, хоча у Бундесверу в наявності близько 300 таких танків. Те саме стосується й ін...