"Ти це? Або не ти": Путін поскаржився, що його перестали впізнавати друзі

Російський диктатор Володимир Путін поскаржився, що його перестали впізнавати його “шкільні друзі та однокурсники”. Про це пишуть росЗМІ, передають Патріоти України.

Так, в ході візиту на Чукотку Путін поскаржився, що його знайомі не вірять, що спілкуються з оригінальним диктатором, а не його двійниками. За його словами, він іноді зустрічається з ними та ті часто дивляться на нього і кажуть: “Я ось не вірю… Ти це? Або не ти”.

Проте невідомо, як часто Путін проводить такі зустрічі, оскільки всі його офлайн співрозмовники повинні проходити “карантин”. У 2020 році він доходив до двох тижнів ізоляції.

Тільки одна причина: Сікорський розповів, коли Польща буде збивати російські ракети над Україною

неділя, 8 вересень 2024, 6:59

Міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський заявив, що Польща має законне право збивати російські ракети, якщо вони становлять загрозу для українських атомних електростанцій. Про це він повідомив у інтерв'ю ВВС, передають Патріоти України. Від...

"Ми не можемо поводитись як росіяни, але...": Україна обмежує привілеї російських військовополонених - Лубінець

неділя, 8 вересень 2024, 6:41

У полонених російських окупантів більше немає права здійснювати телефонні дзвінки з України. Про це в ефірі телемарафону повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець, передають Патріоти України. . Він наголосив, що наразі в Укр...