"Ти здохнеш - всім байдуже": Дружина окупанта поскаржилася на цинічну поведінку командування РФ. Перехоплення

З кожним днем війни в Україні армія країни-агресора Росії зазнає все більше втрат. Народ держави-терориста потроху розплющує очі і звинувачує у загибелі своїх солдат командування. Про це свідчить чергове аудіоперехоплення Головного управління розвідки Міністерства оборони України. У телефонній розмові дружина російського окупанта говорила про цинічну поведінку командування ЗС РФ, передають Патріоти України.

Росіянка стверджує, що керівництво ЗС РФ – це "нелюди". Вона закликає чоловіка скаржитися на їхні витівки та взагалі розірвати контракт. "Ну, реально, начебто просто нелюди-нелюди. Я не знаю, як так можна... А чи не можна комусь наскаржитися, колективну написати?.. Поговорити з головним... Вони ох*їли, так і сказати і більше не продовжувати нічого. Не продовжувати можна ж контракт? Та нах*й воно треба?! Ну ви ж продовжуєте все, а можна ж не продовжувати..." – каже жінка.

Також вона заявила, що командуванню байдуже на людські життя. "Реально, всім пох*й, розумієш, усім пох*й. Ось так ось. Взагалі наср*ть на людські життя", – сказала дружина військового РФ. Крім того, жінка обурюється через те, що чоловіка не відпускають додому.

"Чому на тиждень не можна було додому повідпускати?! Ну, п*здец якийсь. Ну відпустіть бл*дь, хлопців, ну, хоча б на тиждень по одній-дві людини", – каже мешканка країни-агресора. У результаті вона знову почала наполягати на тому, щоб виправити ситуацію і врятувати чоловікові життя. "Треба щось писати. Треба щось робити з цим. Бо так не робиться. Треба скаржитися, не знаю, кудись звертатися. Може діда підключити... Я не знаю. Я просто не знаю, що можна зробити" ..." – сказала жінка.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...