"Ти ж економіст, ти повинен краще рахувати!": У Вашингтоні Зеленський на пару із Міловановим заплутався в цифрах

Під час дискусії в рамках презентації Володимиром Зеленським у Вашингтоні «амбітної програми трансформації України» український президент і радник голови Офісу президента Тимофій Милованов не зійшлися у розрахунках, передають Патріоти України.

Так, Володимир Зеленський говорив про залучення іноземних інвестицій і згадав оборонну сферу: «Оборонна програма коштуватиме Україні 187 млрд грн (6,9 млрд доларів). Це якщо у доларах десь … Який курс? Я просто не знаю …» Милованов зауважив, що це буде 6−7 мільярдів.

«Шість-сім? Ти ж економіст, ти повинен краще рахувати», — відповів Зеленський, після чого Тимофій Милованов запропонував 25 мільярдів.

Тоді Володимир Зеленський сказав, що потрібно 25! Адже, можливо, поруч знаходяться інвестори…

До речі, у трансформаційному плані, за словами президента, закладені більше 80 проектів на загальну суму 277 мільярдів доларів.

А політичний психолог Світлана Чунихина звернула увагу на те, як Володимира Зеленського, який зустрічався з міністром оборони США Ллойдом Остіном, назвали «президентом Левінські». Правда, невдовзі помилку виправили.

Деякі інтернет-користувачі, які залишили коментарі під її постом, говорили, що це могла бути комп'ютерна розшифровка.

А інші нагадували про їдкий жарт, який ходив ще за часів президентства Дональда Трампа. У ньому обігрувалася ситуація зі спробою оголосити імпічмент 45-му президенту США. Нагадаємо, що «Українагейт» вибухнув у США після телефонної розмови між Трампом і Зеленським, під час якої тодішній господар Білого дому попросив українського лідера зібрати компромат на Хантера Байдена, сина Джо Байдена. У жарті обігрується і скандал, в який потрапив 42-й президент США Біл Клінтон — Моніка Левинські, яка стажувалася в Білому домі, заявляла про інтимний зв'язок з ним, що стало приводом ініціювання процесу імпічменту.


Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...