"Тиха розкіш, Louis Vuitton і великі амбіції": Модний експерт розповіла, про що "кричать" вбранням Олена Зеленська, Юлія Тимошенко і Марина Порошенко (фото)

Модний експерт та головний редактор Buro Ukraine Тетяна Соловей оцінила зовнішній вигляд українських жінок-політиків і розкрила секрети їхніх вподобань у вбранні. Своїми висновками вона поділилася у бесіді з "Українською правдою", передають Патріоти України.

На думку Тетяни Соловей, в спокійному та елегантному одязі дружини чинного президента України Олени Зеленської читається бажання не бути різкою та не сильно виділятися.

«Вона любить тиху розкіш. Найкраще у неї виходить з українським брендом SIX: ідеально скроєні брючні однотонні двійки, в яких вона любить навіть по кілька разів з'являтися на публіці», - вважає експерт.

Вона додала, що одяг Зеленської показує те, «як вона себе позиціонує: дружина, яка підтримує чоловіка, але не має політичних амбіцій».

Оцінюючи образи нардепа Юлії Тимошенко, Соловей зазначила, що політик є однією з найбільших прихильниць Louis Vuitton, «який їй йде».

«Юлія Тимошенко була «і нашим, і вашим». Спочатку люди помічали її косу, а потім вже починалися срачі з приводу вартості її жакетів Louis Vuitton, – зазначила експерт. - Зараз Тимошенко вже не видно серйозно в політиці. Коли ЗМІ продовжують писати про те, в чому вона прийшла до Верховної Ради, – це залишки колишньої слави, як політика».

Говорячи про дружину екс-президента Марину Порошенко, експерт помітила, що у неї «були політичні амбіції та більш різкі виходи»: «Їй подобалася увага... українцям не потрібно було налагоджувати оптику, щоб бачити принт кропу. Це було зрозумілим, ідеальним висловлюванням, дрес-кодом політичної програми чоловіка, яка перетворилася потім на «Армія, мова, віра».

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...