"Тихий омут" с чертями рассыпется на части": Бєлковський зробив прогноз майбутнього Росії без Путіна

Росія може розпастися, коли нинішній президент країни Володимир Путін піде з влади. Таку думку в ефірі радіостанції "Ехо Москви" висловив 9 березня відомий російський політтехнолог Станіслав Бєлковський, передають Патріоти України.

"Распад России возможен", - запевнив експерт.

Він уточнив, що у РФ є шанс уникнути такого сценарію. "Если первая постпутинская власть не вернется к реальному федерализму и не создаст качественный стимул для развития регионов, не покажет им, что быть в составе России выгоднее, чем без нее", - пояснив Бєлковський.

На його думку, Путін бачить своєю головною метою збереження цілісності Росії. Для цього він обрав кардинальний метод - посилення диктатури всередині країни, "закручування гайок". "Видит свою миссию в том, чтобы заморозить нынешнюю ситуацию и не допустить распада России, создать "тихий омут", где пусть черти водятся, но главное, чтобы они не вылезали на поверхность", - заявив російський політтехнолог.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...