Типово для орків: Окупант розповів, що "гниє під землею" - тітка порадила йому піти до села, щось вкрасти і прислати їй

Російський окупант у розмові зі своєю тіткою побідкався, що він живе у землянці, де холодно та мокро. Росіянка ж порадила йому піти до села, щоб "вкрасти щось та відправити їй". Про це йдеться у розмові, яку перехопило Головне управління розвідки Міноборони України, передають Патріоти України.

Російський окупант бідкається, що він перебуває у полі, де постійно холодно та мокро. Росіянин каже, що він "гниє під землею". За його словами, в окупаційній армії повний безлад, а росіяни мріють про одне - втекти з війни. Також він скаржиться, що інші загарбники тікають з лінії фронту, їх виловлює військова поліція та саджає або ж відправляє назад.

Росіянка ж традиційно порадила своєму племіннику "піти до найближчого села, щось вкрасти в українців та відправити їй до Росії". На це загарбник заявив, що він сидить у полях, де постійно літають снаряди та є мінні поля, а тому побідкався, що не може навіть нічого вкрасти.

Мародерство російських окупантів

"Друга армія світу" в Україні відзначилась масовими випадками мародерства. Росіяни крадуть з будинків українців побутову техніку, ювелірні прикраси та навіть жіночу білизну, щоб потім відправити награбоване своїм родичам.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...