Тиранія знайшла нове і дуже символічне втілення: У Мінську жорстко затримали групу студентів за виконання "Марсельєзи" (відео)

Карателі Лукашенка жорстко затримали п'ятьох студентів Мінського державного лінгвістичного університету. Затримання трапилося в холі навчального закладу після того, як молодь заспівала французький гімн "Марсельєзу", що протягом двох сторіч у всьому світі є символом свободи, зазначають Патріоти України. Студентів затримували люди в цивільному, серед яких були ОМОНівці.

Пізніше з ректором університету зустрілися студенти та їхні батьки, які вимагалися від адміністрації навчального закладу захисту.

У Міністерстві внутрішніх справ Білорусі уже зреагували на затримання: мовляв, затримували студентів працівники міліції, а не ОМОН. За версію правоохоронців, студенти затримані за попередні правопорушення, а не через сьогоднішню акцію протесту.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...