"Тиша навколо лише на мить": Окупанти атакують у напрямку Греківки та штурмують Серебрянський ліс (відео)

Окупанти щодня атакують в напрямку Греківки. Крім того, росіяни постійно штурмують позиції українських військових у Серебрянському лісі, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал голови Луганської ОВА Артема Лисогора, Telegram-канал Нацгвардії.

"Противник щодня атакує в напрямку Греківки, намагаючись витіснити Сили оборони із зайнятих позицій. Також росіяни провели штурмові дії у Серебрянському лісі", - розповів Лисогор. За даними голови ОВА, українські військові стримують ворога. "З артилерії та з безпілотників загарбники обстрілюють населені пункти, логістичні шляхи та укріплення українських військових", - додав він.

Бої у Серебрянському лісі

Бійці Нацгвардії бригади "Буревій" показали, як українська БМП пробирається крізь Серебрянський ліс, щоб виїхати на закриту позицію.

"Протягом години машина ковзає між стовбурами дерев. Тиша навколо лише на мить. Лунає наказ, машина вібрує, відлуння пострілів відбивається від землі, вбиваючи тишу і знищуючи ворожі укриття та позиції", - розповіли військові, показавши відповідні кадри.

Нищили логістику і не тільки: На початку великої війни українська авіація літала в Росію

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:59

На початку повномасштабного вторгнення РФ у 2024 році українська авіація здійснювала бойові вильоти на територію держави-агресора для знищення логістики ворога, передають Патріоти України з посиланням на матеріал представника Повітряних сил ЗСУ Юрія Іг...

Є загроза наступу військ РФ: ЗСУ зводять фортифікації біля Запоріжжя

понеділок, 28 жовтень 2024, 9:57

Українська армія зараз будує нові оборонні рубежі навколо міста Покровськ та на схід від Запоріжжя, передають Патріоти України з посиланням на на повідомлення OSINT-аналітика Клемента Моліна у соціальній мережі X. "Щодо фортифікаційних споруд, українс...