Тиша тривала недовго? Вірменія і Азербайджан знову звинуватили один одного в обстрілі

За даними вірменської сторони, Азербайджан обстріляв Сюнікську область.

Азербайджан і Вірменія знову звинуватили один одного в порушенні режиму припинення вогню після того, як глави МЗС обох країн підтвердили прихильність до досягнутих домовленостей про перемир'я, інформують Патріоти України.

Вірменське Міністерство закордонних справ заявило про удари по населених пунктах Сюнікської області країни, передає "Інтерфакс". Також, як повідомляє Armenpress, був обстріляний Степанкерт, який вважається столицею невизнаної "Нагірно-Карабахської республіки". Так званий "омбудсмен НКР" уточнив, що по місту були випущені дві ракети. Відповідальність за обстріл вірменська сторона покладає на азербайджанських військових. Крім того, удар нібито було завданий по містах Мартуні і Шуші.

Зі свого боку Міністерство оборони Азербайджану повідомило, що Збройні сили Вірменії обстріляли місто Тертер. Про постраждалих або загиблих з обох сторін інформації немає.

Нагадаємо, що Азербайджан оголосив повне припинення вогню в Нагірному Карабасі близько 16:30. Після цього під час телефонних переговорів між міністрами закордонних справ Росії, Азербайджану і Вірменії Сергієм Лавровим, Джейхуном Байрамовим і Зограбом Мнацаканяном сторони підтвердили прихильність домовленостям про припинення вогню.

Чи можливий новий український наступ: Експерт оцінив ситуацію на фронті

субота, 27 квітень 2024, 11:30

В України зараз з'явиться артилерія, боєприпаси і росіяни знають, що це буде десь протягом цього місяця. Тож вони намагатимуться якнайшвидше реалізувати якісь завдання. Про це в ефірі "1+1" заявив військовий експерт Михайло Самусь, передають Патріоти У...

Оце так: У США визнали, що новітні ракети, які отримала Україна, не виправдали себе

субота, 27 квітень 2024, 10:52

У Сполучених Штатах Америки визнали, що новітні ракети, які вони передали Україні, не виправдали себе в умовах нашої війни. Ймовірно, йдеться про малогабаритні високоточні боєприпаси GLSDB, передають Патріоти України. . Про це під час безпекового фору...