Тищенко обговорив проблеми ромів Закарпаття в позолоченому особняку барона з купою цукерок "Рафаелло" (відео)

Народний депутат від ” Слуги народу” Микола Тищенко ознайомився з проблемами ромів на Закарпатті в шикарному особняку барона. Відповідне відео Тищенко опублікував у себе в Facebook. Тищенко поспілкувався з Давидом Богаром, керівником ГО “Романо бахтало дром” та засновником Фонду ромів Виноградівщини, передають Патріоти України.

“Хочемо показати, як громада існує, які проблеми сьогодні. Ну і така дружня обстановка, яку нам сьогодні демонструють”, – сказав Тищенко, перебуваючи на тлі позолочених предметів інтер’єру в будинку у барона і своєрідних конструкцій з цукерок”Рафаелло”.

У свою чергу Богар вказав депутату на те, що на сьогоднішній день найбільш актуальними проблемами серед ромів є працевлаштування і низький рівень освіти. Згодом Тищенко пообіцяв посприяти інтеграції ромів в українське суспільство.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....